GASTENKAMER VINA CLARA

Luxueus, huislijk met alle comfort

U kan nu ook overnachten boven restaurant Vina Clara. De gastenkamer van Vina Clara is gezellig ingericht en helemaal in lijn met de art nouveaux-stijl van het restaurant. De gastenkamer heeft een eigen badkamer met ligbad en wc. Hier voelt u zich helemaal thuis na een reis of een dag vol meetings. Dankzij de digitale televisie en het gratis internet op de kamer bent u meteen verbonden met de internationale buitenwereld wanneer u dit wenst.

Vina Clara betekent klare wijn. Even transparant, eerlijk en oprecht is ook gastvrouw Nele. Zij zorgt ervoor dat u ’s morgens verwend wordt met een luxueus ontbijt op de kamer. Uiteraard kan u een diner in het restaurant ook combineren met een overnachting.

Strategisch gelegen

De gastenkamer van Vina Clara is perfect gelegen tussen het stadscentrum en de groene buitenrand. U profiteert van de bruisende Zurenborgwijk of u maakt een deugddoende wandeling in het aanpalende Te Boelaerpark. De gastenkamer is ook bijzonder strategisch gelegen voor al het openbaar vervoer. Zowel het treinstation Antwerpen-Berchem als de luchthaven Antwerp Airport bevinden zich op een boogscheut van Vina Clara. De tram stopt dan weer op 100 meter van de deur.

Prijzen

Kamerprijs:  75 euro per nacht. (Overnachting voor 2 personen zonder ontbijt)

Mogelijkheden ontbijt: (Ontbijt is mogelijk vanaf 9u30.)

-       Standaardontbijt: 16 euro pp

-       Luxe-champagne ontbijt: 35 euro pp

 

Prijzen inclusief 6% btw, exclusief toeristenbelasting van 2,4 eur pppn

Prijzen geldig tot september 2017.

Op feestdagen, oudjaar, valentijnsweekend wordt een supplement gevraagd van 20 euro per nacht per kamer.

Ook kan u een diner in het restaurant combineren met een overnachting. Er zijn tal van interessante formules beschikbaar. Ideaal als cadeautip!

Meer info in deze bijlage:

Prijslijst en Huisregels Gastenkamer Vina Clara 2016:2

Meer info en reservaties voor onze B&B via info@vinaclara.be!

(Opgepast reservaties zijn pas geldig als ze door ons zijn bevestigd.)

© 2014 Vina Clara | Karel De Preterlei 210 | 2140 Borgerhout | T: 03 236 13 82 | info@vinaclara.be | Website by Procor | Photography by Didier Van Dooren